Om Språk & Reiser

Språk & Reiser

Språkreiser og språkopphold

for alle som er fascinert av språk, kommunikasjon og kultur

Her er nettstedet for den som ønsker å planlegge sin egen unike språkreise – i samarbeid med språkskoler lokalt i de enkelte land – direkte eller gjennom støtte av norsk representant.
Et språkopphold bygger på kurstilbud ved internasjonale språkskoler med gode kvalitetsmerker i Spania, England, Irland, Malta, Frankrike, Tyskland, Østerrike, Italia, bl.a.

Du er ikke bundet til bestemte datoer og steder – du planlegger din egen språkreise. Du kan henvende deg til norsk representant med spørsmål for veiledning når det gjelder kursinnhold og nivå, reisemåte, fritidstilbud og aktiviteter, søknad og påmelding.

Når du har funnet ditt sted og ditt kurs, kan du foreta en direkte påmelding, eller du kan la norsk representant ta seg av papirarbeidet.

Språkkurset foregår i internasjonale grupper på individuelt tilpasset nivå, fra begynner (A1/A2) til viderekommen (B2/C1/C2) – sommer, vår vinter, høst – når det passer deg best.

LINC_cultural-activities-1_0_0

Selve reisen fra hjemsted til kurssted bestilles separat av den enkelte på egen hånd.
Dette gir et svært fleksibelt tilbud om en annerledes type utenlandsopphold og ferie – en ferie med innhold og læring, aktiviteter og mennesker, som passer for små og store, junior og senior.

EKSOTISKE SPRÅKREISER:

MARTINIQUE: fransk & språkferie

BARBADOS: engelsk & språkferie

———————
For opplysninger: Kontaktskjema.

Leave a Reply