Home » FRANSK

FRANSK

Bli kjent med Frankrike – på fransk

Med fransk i Frankrike vil man lettere komme på innsiden av det franske miljøet og være deltaker enn om man må bruke engelsk. Det kan også være en unik språkopplevelse – ja kanskje en språknytelse, for det er noe ved det franske språket som fascinerer mange.
For den som er interessert i franskkurs i Frankrike er det rikelig med muligheter – i storbyene Paris og Lyon. Dessuten:

Språkopphold på sørkysten og den franske Riviera er populært – for eksempel i Nice, Cannes, Antibes, Montpellier.

For øvrig: den gamle viking-byen Rouen i Normandie, UNESCO-byen Bordeaux,  OL-byen Annecy i de franske alper.

For gourmet-interesserte er det dessuten gode muligheter for å utvikle sine kulinariske ferdigheter og gjøre seg bedre kjent med mat og vin i det franske kjøkken i kombinasjon med språktrening og intensiv fransk.

PARIS

Paris er kjent som en av verdens vakreste byer – og på mange måter en av verdens mest fascinerende byer. Her er mye av Frankrikes og Europas historie levende til stede, noe som er med på å gi byen dens særegne atmosfære. Mulighetene for et opphold med fransk språk og kultur er mange – arrangert av France Langue, Ecole Suisse, Institut Catholique, Accord, ELFE, Lutece Langue – i tillegg til CERANs avdeling i Paris, som spesialiserer seg på intensiv språktrening for personer i næringsliv, politikk og administrasjon.

MONTPELLIER

Montpellier er et mål for mange som vil lære seg fransk i en by som har mange severdigheter, samtidig som den ikke er altfor stor. Med et organisert program ved siden av språkkurset kan denne byen gi en unik opplevelse av fransk kultur og fransk språk.
Her er det flere språkskoler som gir Språk + Ferie opplegg av god kvalitet, for alle aldersgrupper, også for familier og senior: LSF Montpellier, Institut Linguistique Adenet, L’Institut Européen de Francais, Accent Francais,

NICE

Nice som by er en attraksjon, med strandpromenaden, gamlebyen og shoppingstrøket.
Dette kan være det rette valget for mange som vil kombinere et franskkurs på den franske riviera med ferieaktiviteter.
Her er det godt utvalg av språkskoler med et rikt tilbud av kurs og aktiviteter, av
god kvalitet, for alle aldersgrupper, også for familier og senior, for eksempel Azurlingua, IH Nice, Actilangue, France Langue, AlphaB.

ANNECY

 

Eksotisk i det franske Karibia

Språkkurs i fransk og opphold på MARTINIQUE – i det høres kanskje ut som en drøm om sol og strand på en sydhavsøy, men det kan fort bli en virkelighet for den som har sans for språk & ferie.

For nærmere opplysninger bruk Kontaktskjema


Leave a comment