Home » ENGELSK

ENGELSK

Lær mer engelsk – se mer av verden 

Engelsk kommer vi ikke utenom. Det er etablert som vårt ubestridte internasjonale språk, og det vil det nok fortsette å være. Den som behersker engelsk, har mange fordeler i både arbeidsliv og fritid – ikke minst når det gjelder reiser og opplevelser.

“Språk åpner dører”, sies det, og vi kan gjerne si, “Engelsk åpner enda flere dører”.  

For å kunne bruke engelsk i praktisk kommunikasjon bør man oppleve språket i praksis og prøve det ut i et naturlig språkmiljø. Da opplever man konkret læring som vil merkes i gradvis bedre flyt og sikkerhet. Et organisert språkopphold i et engelsktalende land vil gi anledning til intensiv språktrening og utvikle evnen til å kommunisere på engelsk i form av bedre presisjon, mer naturlig uttale og et større aktivt vokabular. Et tilpasset språkkurs ved en profesjonell språkskole i England – Irland, Malta, USA – som del av et tilrettelagt opphold kan vise seg å være effektivt for den som er motivert.

 

England    •   Irland   •    Malta     •    USA

Språk & Ferie   

For voksne  –  for ungdom  –  for skoleklasser  –  for familier:

for yngre og eldre voksne     –     for senior 50+    –  for yngre barn og ungdom  –   for enkeltpersoner  –  for grupper

——————————————

Intensiv engelsk språktrening og internasjonal kommunikasjon

For personer i yrker med behov for sikker ferdighet i engelsk:

 internasjonal virksomhet  –  forhandlere  –  selgere  –  talspersoner  –  ledere

høyere utdanning og forskning   –  forelesere  –  forskere  –  veiledere  –  studenter    

 ——————————————
LONDON

London er en attraksjon i særklasse, en verdensby med en rik og fascinerende historie, hjertet i det britiske imperiet – et slags mekka for alle engelsktalende.
Det kan være fristende å dra nettopp dit, se alle severdighetene og de berømte stedene og samtidig oppgradere engelsken sin. Der er det nok av kurstilbud, slik som typen familiekurs og aktiviteter for mor/far/barn – engelsk språk og kultur for voksne i alderen 40+ – spesialisert engelsk for formelle forhandlinger – engelsk for ‘small talk’ – blant annet.

Eksempel:  

Engelsk språk og kultur for voksne 40+  –  2 uker med engelsk språk, historie, kultur og severdigheter i London – se nærmere her

Engelsk i London
          Engelsk i London: WSE

Eksempel:

Ferieuker med engelsk språk for hele familien – en språkferie midt i London  –  språk, kultur og aktiviteter –  se nærmere her

 

CHESTER  

Litt sør for Liverpool finner vi den historiske byen Chester, omkranset av den gamle bymuren som ble reist av de gamle romere og  deretter videreført av normannerne fra Normandie. Dette kan være et spennende sted for et språkopphold – intensiv engelsk for voksne, sommerleir for ungdom, og også opplegg for engelsk og ferie for familier. Språkskolen i Chester gir svært god kvalitet i både kurs og opphold, basert på offisiell inspeksjon og individuelle tilbakemeldinger fra norske kurs-studenter ved skolen.

Eksempel:

Familieferie i Chester – engelskkurs for far/mor, eget kurs for barn/ungdom + fritidsprogram –  se nærmere her

Bli kjent med Chester: Visit Chester

 

WORCESTER

Like sør for Birmingham ligger den mellomstore byen Worcester (uttalt ‘wuste’), en klassisk engelsk by i arkitektur og atmosfære. Språkskolen her gir flere typer engelskkurs for voksne –  gjennomsnittsalder 40-44 år. Tilbakemeldinger og evalueringer gir grunn til å anbefale denne skolen, som bl.a. tar imot norske politikere for perfeksjonering av engelsken.

I tillegg til den ordinære språkskolen brukes byens gymnasie-bygning for språktilbud til ungdom om sommeren. Det gjør det mulig å lage opplegg med engelsk for hele familien – med separate kurs-steder og fritidsprogram, eventuelt også separat losji.

Se kurstilbudet ved språkskolen i Worcester, Kingsway English Centre

Oppdag Worcester: Visit Worcester

EXETER

I den historiske byen Exeter, i sør-vest England, er det gode muligheter for den som ser etter noe utenom allfarvei – språktilbud for mange ønsker og behov, også opplegg for familier om sommeren. 

Eksempel:

Familieferie i Exeter – engelskkurs for far/mor, eget kurs for barn/ungdom + fritidsprogram –  se nærmere her

Bli kjent med Exeter: Visit Exeter
Flere muligheter:
CHELTENHAM - engelsk språk og kultur for voksne i alder 40+: 
       hager og landsbymiljø i hjertet av England - ved Inlingua Cheltenham

DUBLIN - engelsk språk for de fleste behov kombinert med irsk kultur og historie - 
     ved Frances King eller Alpha 

MALTA - St. Julian's, Valetta, Sliema, Gozo - se nærmere her ...

USA - Denver, Boston, New York - se nærmere her ...

GRENADA - "Learn English in Paradise" - se nærmere her ...

                           

For nærmere opplysninger gå til   Kontaktskjema


Leave a comment