Home » SPANSK

SPANSK

Lær spansk – opplev Spania på spansk

 

Spania byr på svært mange muligheter for språkreise og språkopphold – i storbyer og i småbyer, både ved kysten og i innlandet, på fastlandet såvel som på Kanariøyene og De balleariske øyer.
I tillegg til selve språkkurset blir det organisert en rekke aktiviteter som by-vandringer og ekskursjoner, golf og ballsport, strandliv, konserter, foredrag, filmkvelder, salsa og flamenco. Språkkurset foregår i internasjonale grupper etter nivåtesting.

 

BARCELONA

Barcelona er en verdensby med unike museer, arkitektur, markeder, bymiljø og bystrand, underholdningstilbud og opplevelser. I denne byen er det en rekke førsteklasses arrangører av språkkurs og aktiviteter, for alle aldersgrupper.

 

MALAGA

Malaga kan være et ypperlig sted for en Spania-reise med spanskkurs og aktiviteter. Her er det en rekke spåkskoler med svært gode kvalitetsmerker. Kurstilbud for alle aldersgrupper, også for junior og for senior over 50.

 

NERJA

 

Nerja er en perfekt ferieby med flotte strender og ypperlige muligheter for svømming og dykking. Det er en småby som det er mulig å utforske og bli kjent i på kort tid.

Dette kan være et ideelt sted for spansk, språk og ferie, også for senior 50+ med sans for spansk og Spania. Her får man et rikt tilbud av aktiviteter, også spansk kjøkken, paella, spanske viner og gourmet.

For skoler som ønsker et trygt sted for klasseturer er Nerja en oversiktlig by som kan anbefales – på grunn av kvalitet i språkkurset og i oppholdet. Dessuten er dette et sted som er innenfor rekkevidde: fly til Malaga og bli hentet på flyplassen for en times bussreise til Nerja.  Fritids-program med aktiviteter og ekskursjoner, sport og strandliv kan legges inn i et opplegg, vanligvis søndag til lørdag med kurs mandag til fredag.

 

SEVILLA

I Sevilla er man i hjertet av Andalucia. Her er det flere språkskoler som gir språk + ferie opplegg av høy kvalitet, for alle aldersgrupper, også for junior og senior.
I Andalucia og ikke minst i Sevilla er det et rikt utvalg av språkskoler som gir spanskkurs og organisert opphold med mange ulike aktiviteter som dans og flamenco, mat og kjøkken, ekskursjoner og vandringer – for eksempel CLIC IH og Enforex.

 

CADIZ

Helt i sør, vest for Gibraltar, på Costa de la Luz ligger den historisk kjente kyst- og sjøfartsbyen Cadiz. Dette kan være et unikt sted for Spansk&Ferie. Gode språkskoler og spennende fritidstilbud er grunnlaget for et utbytterikt opphold.

 

SANTIAGO DE COMPOSTELA

Santiago de Compostela er mest kjent som mål for pilegrimer på vandring mot katedralen i denne byen. Dette er en historisk by og det er en gammel universitetsby. Den kan være et utmerket sted for et språkopphold for den som ønsker seg noe annet enn sjø og strandliv.

MADRID

SALAMANCA

ALICANTE


don Quijote Alicante

VALENCIA

GRANADA

IBIZA

MALLORCA

TENERIFE

For nærmere opplysninger bruk Kontaktskjema


Leave a comment